Op deze pagina enkele waarderingen van onze klanten en/of partners. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! • Als fysiotherapeut ben je bezig om je vak inhoudelijk vorm te geven en de patiënt de best mogelijke behandeling te geven. Dossiervorming van de patiënt is al zo veel werk dat de financiële administratie er helemaal bij inschiet. Zo niet bij Bas. Hij nam me als een kind bij de hand en leidde me naar een overzichtelijke en geen tijdrovende administratie. Om niet te veel veren op zijn hoed te steken kan ik met een gerust hart Basadministraties eenieder aanbevelen. Voor mij was hij de juiste keuze op het goede moment.

  Harald Smeets

  FysioVitae

 • Bas van Gool is al ruim 10 jaar mijn vaste steun. Niet alleen als het gaat om financiële zaken zoals de jaarverslagen, de aangiftes en het controleren van de boekhouding. Ook als het gaat om de complete personeelsadministratie; elke maand rollen de salarisstroken eruit en gaan de aangiftes de deur uit en liggen tijdig de jaaropgaven voor iedereen klaar. Daarnaast is Bas van grote steun bij de besprekingen met de bank en andere belangrijke adviseurs en partners. Onze activiteiten zijn enerzijds gericht op de sport- en evenementenbranche en anderzijds op de bouw en vastgoed. Het is prettig werken met Bas omdat we open kunnen praten over alles wat er binnen de bedrijven speelt.

 • Als startend bedrijf vinden we het belangrijk de zaken direct goed aan te pakken en in te richten. Rust en overzicht qua financiële administratie speelt daarbij een belangrijke rol. Bas zorgt de rust en het overzicht zodat wij ons iedere dag kunnen bezighouden met hetgeen waar we goed in zijn. Wanneer we inzicht willen hebben in de financiën zorgt Bas keurig op tijd voor een duidelijke update.

  Ian Piepenbrock

  Video4commerce

 • Bas was mijn boekhouder en toen hij vertelde zijn eigen kantoor te beginnen twijfelde ik geen moment. Het persoonlijk contact speelt voor mij daar een belangrijke rol.Daarom ben ik blij deze keuze te hebben genomen. Bas administraties is een kantoor met korte schakels en persoonlijke benadering. Op ideeën wordt een passend advies gegeven en waar nodig meegedacht. Als u nog een goed administratie kantoor zoekt kan ik alleen bas zeer aanbevelen.